Air Serbia – Pokreće letove iz Niša, avio karte su u prodaji

Prvi letovi iz Niša od 16. jula, povratne avio karte po ceni već od 48 EUR!

Avio kompanija Air Serbia objavila je raspored letova sa aerodroma „Konstantin Veliki” iz Niša na svih 12 linija koje će pokrenuti od početka jula.

Avio karte za sve nove destinacije možete da kupite odmah po najpovoljnijim cenama: povratne avio karte za letove iz Niša za Tivat i Geteborg su već od 48 EUR, za Frankfurt Hahn od 51 EUR, za Bolonju od 52 EUR, za Ljubljanu od 53 EUR, za Baden Baden od 55 EUR, za Nirnberg i Fridrihshafen od 60 EUR, za Budimpeštu i Hanover od 61 EUR, za Salzburg od 62 EUR, a za Rim već od 72 EUR.

Sve cene su navedene sa već uračunatim dodatnim taksama i važe za povratna putovanja iz Niša.

Kako je navedeno u rezervacionom sistemu, avio kompanija Air Serbia će pokrenuti letove iz Niša za Bolonju, Tivat i Hanover od 16. jula, za Geteborg i Frankfurt Hahn od 17. jula, za Nirnberg od 18. jula, za Budimpeštu i Ljubljanu od 1. avgusta, za Salzburg i Rim od 2. avgusta, za Baden Baden od 3. avgusta, a za Fridrishafen od 4. avgusta 2019. godine. Detalje o svakoj liniji možete da pogledate ako kliknete na ime destinacije.

Avio kompanija Air Serbia će sve linije obavljati dva puta nedeljno osim letova Niš Tivat koje će obavljati tri puta nedeljno. Srpska nacionalna avio kompanija će sve letelice obavljati avionom Airbus A319.

Krajem marta ove godine, Vlada Republike Srbije je objavila spisak od 12 novih linija od javnog značaja. Srpska nacionalna avio kompanija je odlučila da uspostavi svih 12 linija od javnog interesa nakon potpisivanja ugovora sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

16. maj 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. Primedba

  Bratislav
   odgovori
  25/09/2019

  Kada će pustite liniju za Paris

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar