Air Serbia – Odložena linija Beograd Ženeva

Da li Beograd ostaje bez direktne linije za Ženevu od kraja marta?

Avio kompanija Air Serbia odlučila je da odloži liniju Beograd Ženeva koja je trebala da bude uspostavljena od 25. marta ove godine.

Kako je navedeno u saopštenju srpske avio kompanije, letelica Airbus A319 koja je trebala da bude korišćena na liniji Beograd Ženeva biće preusmerena na čarter letove. Kao glavni razlog ove odluke navedeno je veliko interesovanje za čarter linijama, zbog čega je odlučeno da se povećaju kapaciteti baš na ovim letovima.

Stručnjaci navode da se odluka može objasniti i činjenicom da avio kompanija Air Serbia želi da povuče iz upotrebe avione Boeing 737-300 koji su do sad leteli na čarter linijama pod oznakama čarter avio kompanije Aviolet.

Imajući ovo u vidu, kao i podatak da avio kompanija Air Serbia trenutno obavlja direktnu liniju Beograd Cirih, predstavnici kompanije naveli su da povećanje kapaciteta na čarter letovima predstavlja finansijski isplatljivije rešenje.

Iz srpske avio kompanije pak navode da nisu u potpunosti odustali od linije Beograd Ženeva već samo da je početak letova na ovoj liniji odložen do daljnjeg.

Sa druge strane, low cost avio kompanija EasyJet koja jedina leti direktno iz Beograda za Ženevu, trenutno ne prodaje avio karte za letove nakon 23. marta 2018. godine. Ipak, predstavnici avio kompanije negirali su navode da će linija biti ukinuta nakon tog datuma.

Po trenutnoj statistici, letovi iz Beograda za Švajcarsku drugi po popularnosti, odmah nakon letova za Crnu Goru.

autor: Playtravel

22. januar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. Let Belgrade -Geneva

    Ilija Simic
     odgovori
    27/01/2018

    Bas steta zbog odluke za suspendovanje dirktnog leta Belgrade – Geneva.Easyjet ne leti od kraja marta a toje bila idealna prilika za nasu aero kompaniju.Zato vas molim da uzmete u obzir ovu cinjenicu i ponovo razmotrite vasu odluku jer ima dosta nasih koji zive u ovom kraju Svajcarke.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar