Air Serbia planira da poveća broj letova za Kipar

Usled povećanog interesovanja, Air Serbia uvodi treći nedeljni let za Larnaku

Nakon što je Kipar otvorio granice za srpske državljane, avio kompanija Air Serbia je najavila da uskoro povećava kapacitete na liniji Beograd Larnaka.

Srpska avio kompanija trenutno leti dva puta nedeljno između Beograda i Larnake, ali ukoliko se poveća potražnja postoji mogućnost da će Air Serbia povećati broj letova kao i kapacitete na letovima korišćenjem aviona sa više putničkih mesta.

Veće interesovanje putnika se očekuje, kako primećuju u avio kompaniji, usled odluke kiparskih vlasti da od 24. septembra dozvole ulazak na Kipar srpskim državljanima uz negativan PCR test.

„Pozdravljamo odluku kiparskih vlasti pošto ona pruža idealnu priliku za sve koji žele da iskoriste jesen za zasluženi odmor. Imajući u vidu veoma prijatne dnevne temperature na Kipru, sigurni smo da će veliki broj putnika tokom oktobra posetiti ovu popularnu destinaciju u Sredozemlju“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju avio kompanije Air Serbia.

U avio kompaniji Air Serbia su prethodno razmišljali o tome da se broj letova redukuje u narednom periodu, ali umesto toga, a na osnovu reakcije putnika od 1. oktobra 2020. u avio kompaniji planiraju da uvodu treći nedeljni let četvrtkom sa polaskom u ranijem terminu u odnosu na druge.

Avio kompanija Air Serbia je jedina koja trenutno povezuje Srbiju sa Kiprom, dok low cost avio kompanija Wizz Air po trenutnom planu želi da pokrene letove od 28. oktobra 2020. godine.

Uz oko 340 sunčanih dana godišnje, Kipar predstavlja jednu od najsunčanijih zemalja u kojoj leto traje sve do polovine oktobra, što ga čini idealnom destinacijom za letovanje u ovom periodu godine.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar