Air Serbia pokrenula liniju Kraljevo Beč

Od danas letovi iz Kraljeva za Beč

Avio kompanija Air Serbia je od danas počela da obavlja letove i sa aerodroma Morava kod Kraljeva.

Prvi let na liniji Kraljevo Beč je bio predviđen za oko 8h danas 17. decembra 2019., međutim poletanje je odloženo na nekoliko sati zbog guste magle. Kada su vremenski uslovi popravljeni, avion avio kompanije Air Serbia je poletela sa piste aerodroma Morava oko 11:50h.

Let na liniji traje oko jedan sat i 40 minuta, pa se očekuje da će avio kompanija Air Serbia sleteti u Beč oko 13:35h, a odlaganje će uticati i na današnji povratni let iz Beča za Kraljevo.

Avion je za potrebe prvog leta prvo doleteo sa beogradskog aerodroma, a nakon sletanja u Kraljevo svečano je dočekan tradicionalnim pozdravom vodenim topovima. Ubrzo nakon toga letelica se uputila ka Beču sa oko 70 putnika. Na ovoj liniji Air Serbia će koristiti letelice ATR 72-500

Po redovnom redu letenja, srpska avio kompanija će iz Kraljeva za Beč leteti utorkom i petkom oko 07:55h, a povratni let iz Beča za Kraljevo se očekuje oko 10:35h, uz sletanje na aerodrom Morava oko 12:10h.

Tokom zime avio kompanija Air Serbia će leteti dva puta nedeljno između Kraljeva i Beča, dok će od aprila broj letova biti uvećan na ukupno tri.

Povratne avio karte za letove iz Kraljeva za Beč možete da kupite po ceni već od 79 EUR, dok su avio karte u jednom smeru već od 25 EUR. Cena je sa uračunatim dodatnim taksama.

Air Serbia prvi let Kraljevo Bec KVO VIE
Izvor: flightradar24.com

Povoljan prevoz do aerodroma Kraljevo možete da rezervišete ovde.

Aerodrom „Morava” kod Kraljeva je treći srpski aerodrom sa kojeg avio kompanija Air Serbia obavlja letove, pored aerodroma „Nikola Tesla” u Beogradu i „Konstantin Veliki” u Nišu.

Srpska avio kompanija je pobedila na tenderu za obavljanje letova od javnog interesa iz Kraljeva, a tokom marta 2020. godine, avio kompanija Air Serbia će pokrenuti i letove na linij Kraljevo Solun.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

17. decembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar