Air Serbia povećava broj letova do Ciriha, Frankfurta i Berlina

Na pojedinim linijama više letova nego u istom periodu prošle godine!

Avio kompanija Air Serbia zvanično je potvrdila da će u narednom periodu povećati broj letova iz Beograda za Cirih, Frankfurt, kao i Berlin.

Kako navodi srpska avio kompanija, već tokom ovog meseca će biti uvedeni dodatni polasci na liniji Beograd Cirih, pa je planirano je da na ovoj liniji Air Serbia saobraća dva puta dnevno. Sredinom leta očekuju se i tri leta dnevno između ova dva grada.

Od 1. avgusta Air Serbia će uvesti i dodatne letova za Frankfurt i Berlin, i to ukupno 10 puta nedeljno na obe linije. Prvobitno je planirano da srpska avio kompanija leti sedam puta nedeljno na liniji Beograd Frankfurt, kao i šest puta između glavnih gradova Srbije i Nemačke, kao što je to činila u istom periodu prošle godine.

Iz avio kompanije Air Serbia navode da je glavni motiv za uvođenje dodatnih letova velika potražnja, kao i podatak da druge avio kompanije (Lufthansa i EasyJet) koje lete na ovim linijama planiraju da obnove letove tek krajem leta ili početkom jeseni.

Avio kompanija Air Serbia je obnovila letove iz Beograda od 21. maja, nakon više od dva meseca pauze usled pandemije koronavirusa Covid-19. Air Serbia trenutno leti ka deset destinacija, a taj broj će biti uvećaj za još 15 gradova naredne nedelje, dok će tokom jula biti uvedeni letovi ka još 7 destinacija iz Beograda. Od sredine juna srpska avio kompanija planira da obnovi i letove iz Niša, a krajem meseca i iz Kraljeva.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

11. jun 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar