Air Serbia povećava broj letova tokom zime

Više letova u odnosu na prošlu godinu!

Avio kompanija Air Serbia planira da tokom zimskog reda letenja poveća broj letova ka brojnim destinacijama u svojoj mreži.

Od 27. oktobra 2019., kada počinje zimski red letenja, avio kompanija Air Serbia će povećati broj letova na redovnim linijama iz Beograda za Bukurešt, Larnaku, Solun, Tiranu i Veneciju. Na ovaj način, srpska avio kompanija će leteti svakodnevno za Tiranu i Bukurešt, pet puta nedeljno za Solun, tri leta nedeljno će obavljati ka Veneciji, a dva ka Larnaci.

Osim povećanja broja letova, Air Serbia planira da zadrži broj letova na novim linijama za Barselonu, Kairo, Helsinki, Kijev, Krasnodar, Madrid i Rijeku.

Air Serbia će predstojeće zimske sezone leteti ka najviše novih linija u odnosu na druge evropske nacionalne avio kompanije, obzirom da je tokom ove godine pokrenula ukupno 22 nove linije iz Beograda i aerodroma u Nišu. Trenutno se navodi da su nove linije za Barselonu, Madrid, Helsinki i Krasnodar zabeležile najviše uspeha.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

3. septembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar