Air Serbia povećava broj letova za Švajcarsku i Crnu Goru

U narednom periodu se očekuje više letova za Cirih, Tivat i Podgoricu

Avio kompanija Air Serbia spremno je dočekala odluku vlasti Švajcarske i Crne Gore koje su odnedavno ublažile mere za srpske državljane koji žele da putuju u ove dve zemlje.

Po navodima srpske avio kompanije, linija Beograd Cirih je uz liniju Beograd Njujork bila jedna od najpopularnijih ruta tokom prethodnih meseci i do sada je obavljeno više od 200 letova i prevezeno preko 14.000 putnika.

Nakon ublažavanja mera za putovanje koje su uvele švajcarske vlasti, avio kompanija Air Serbia sada planira da poveća broj frekvencije, pa će tokom septembra leteti za Cirih 14 puta nedeljno. Iz avio kompanije Air Serbia tvrde da će kapaciteti biti dodatno povećani u zavisnosti od potražnje.

Nakon što je Crna Gora otvorila granice za srpske državljane, avio kompanija Air Serbia je odmah obnovila svoje linije Beograd Tivat, Beograd Podgorica, kao i Niš Tivat čime je okončala pauzu od pet meseci bez letova između dve države, što je najduži period bez komercijalnih letova između Srbije i Crne Gore. Air Serbia trenutno leti na više od 60 letova za Crnu Goru, a letove nudi i avio kompanija Montenegro Airlines.

Broj letova može da bude i povećan u budućnosti, jer su crnogorske vlasti najavile da bi odluka o obaveznim testovima za ulazak u državu mogla da bude ukinuta. Trenutno putnici za Crnu Goru moraju da pokažu negativan PCR test ili pozitivan ELISA test, a do ukidanja ove obaveze bi moglo da dođe zbog poboljšanja epidemiološke situacije.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države ili konzularnim odeljenjima o uslovima ulaska u zemlju.

autor: Playtravel

24. avgust 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar