Air Serbia: Promotivna akcija “Srećan Petak” za 28. novembar

Air Serbia 28. novembra nudi povoljne avio karte do četiri destinacije iz svoje mreže letova

 

Domaća avio kompanija Air Serbia danas je ponudila povoljne cene avio karata za letove iz Beograda do Zagreba, Berlina, Budimpešte i Londona.

 

Air Serbia Happy Friday 28. novembar

 

U ponudi su jeftine povratne avio karte za letove iz Beograda do Zagreba po ceni već od 99 EUR, do Budimpešte od 119 EUR, do Berlina od 179 EUR i do Londona od 189 EUR.

 

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uračunatim svim dodatnim troškovima kupljene tokom današnjeg dana. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a srpska nacionalna avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Avio karte na današnjoj “Happy Friday” promotivnoj akciji možete kupiti za period putovanja od 1. decembra do 17. decembra 2014. godine, zatim od 13. januara do 29. marta 2015. godine i od 17. aprila do 15. juna 2015. godine.

 

Broj raspoloživog mesta je ograničen, pozovite odmah ili kupite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs!

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar