Air Serbia u utorak pokreće liniju Kraljevo Beč

Od utorka letovi dva puta iz Kraljeva za Beč

Avio kompanija Air Serbia će u utorak prvi put poleteti sa aerodroma Morava kod Kraljeva za Beč, jednoj od dve nove najavljene linije.

Prvi let iz Kraljeva za Beč se očekuje oko 07:55h, sa sletanjem na bečki aerodrom oko 09:35h. Nakon sat vremena, avion srpske nacionalne avio kompanije će poleteti iz Beča, oko 10:35h, a sletanje na aerodrom Morava se očekuje oko 12:10h.

Tokom zime avio kompanija Air Serbia će leteti dva puta nedeljno između Kraljeva i Beča, dok će od aprila broj letova biti uvećan na ukupno tri.

Povratne avio karte za letove iz Kraljeva za Beč možete da kupite po ceni već od 79 EUR, dok su avio karte u jednom smeru već od 25 EUR. Cena je sa uračunatim dodatnim taksama.

Povoljan prevoz do aerodroma Kraljevo možete da rezervišete ovde.

Air Serbia je bila jedini ponuđač na tenderu za obavljanje direktnih linija iz Kraljeva, a pored linije za Beč, tokom marta se očekuje da pokrene liniju Kraljevo Solun. Za sada nije poznato da li će i kada srpska avio kompanija najaviti još neke nove linije iz Kraljeva.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar