Air Serbia – Uskoro direktni letovi iz Beograda za Toronto!

Da li su direktni letovi avio kompanije Air Serbia za Toronto najbolji izbor?

Po navodima domaćih medija, avio kompanija Air Serbia je zainteresovana za pokretanje direktne linije između Beograda i Toronta.

Kako piše dnevnik ,,Večernje Novosti”, neimenovani predstavnici avio kompanije Air Serbia su potvrdili da će nakon linije Beograd Njujork, druga prekookenska linija srpske nacionalne avio kompanije biti Beograd Toronto.

Prema pisanju novina, pripreme za novu liniju su u poodmakloj fazi, ali za pokretanje nove linije će biti potrebno još dosta vremena. Na primer, Air Serbia mora da pribavi potrebne dozvole, a potrebno je i da Republika Srbija i Kanada potpišu bilaterlani sporazum o vazdušnom saobraćaju između dve zemlje.

Samim tim procenjuje se da bi letelica Airbus A330 avio kompanije Air Serbia mogla da sleti u Toronto tek naredne godine.

Informacije su za sad nepotvrđene, jer predstavnici avio kompanije Air Serbia ne žele zvanično da potvrde ka kojoj narednoj dalekoj destinaciju žele da uspostave direktne letove. Sa druge strane, interes za novu prekookensku liniju postoji, jer je šef korporativnih komunikacija u Air Serbia, Nikola Vukomanović potvrdio da srpska avio kompanija ozbiljno razmatra drugu interkontinentalnu liniju, koja bi bila predstavljena nakon uvođenja letova za Njujork.

Kako je objašnjeno linija Beograd Toronto bi bila okrenuta srpskoj dijaspori u Kanadi, ali se smatra da bi ovi direktni letovi bili interesantni i putnicima iz regiona.

Pokretanjem nove linije letovi između Srbije i Kanade bili bi nastavljeni nakon oko 30 godina pauze.

autor: Playtravel

2. novembar 2017.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. obećanja

  Miodrag
   odgovori
  03/11/2017

  Prvo je bilo 18.06.2007 /”Blic”,naravno ne realizovano, zatim na Kopaoniku, 3.03.2015 novo obećanje gosp. S.Malog , naravno do danas ni ono realizovano.
  Interesantno je šta će biti sa ovim, novim, predizbornim !?
  Obzirom da u tekstu ima mnogo nedouimica i nerešenih pitanja, izgleda da će ovog puta da se ” rodi miš” .

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar