Air Serbia uspostavila nove letove na osam linija

Air Serbia proširila svoju mrežu letova iz Beograda: nove linije za Španiju, Francusku, Hrvatsku, Finsku, Rusiju, Ukrajinu i Egipat

Avio kompanija Air Serbia je tokom protekla četiri dana uspostavila nove letove iz Beograda na čak osam linija ka destinacijama u Evropi i Egiptu.

Uz liniju Beograd Zadar koju će Air Serbia pokrenuti 21. juna 2019., srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia će ove godine uspostaviti ukupno devet linija iz Beograda, od toga sedam redovnih i dve sezonske linije. Na ovaj način Air Serbia će putnicima ponuditi čak 49 linija iz glavnog grada Srbije, a mi Vam u nastavku predstavljamo sve nove linije.

Beograd Barselona

Air Serbia avio karte Beograd Barselona

Prvim letom na liniji Beograd Barselona, avio kompanija Air Serbia je obeležila povratak na Iberijsko poluostrvo nakon 21 godinu pauze. Srpska avio kompanija će obavljati letove dva puta nedeljno: utorkom (sa polascima sa beogradskog aerodroma oko 17:00h) i subotom (polasci predviđeni za 06:35h). Najkraće trajanje leta na lini Beograd Barselona je 2 sata i 40 minuta, a avio karte možete da kupite po ceni već od 119 EUR. Između Beograd i Barselone leti i avio kompanija Vueling.

Beograd Kijev

Air Serbia avio karte Beograd Kijev

Avio kompanija Air Serbia je trenutno jedina avio kompanija koja će leteti između Beograd i Kijeva, a letovi se očekuju utorkom i četvrkom sa polascima u 07:00h iz Beograda, kao i nedeljom sa polascima oko 18:05h sa aerodroma „Nikola Tesla”. Let na liniji Beograd Kijev traje oko dva sata i 50 minuta, a najjeftinije avio karte možete da kupite po ceni već od 249 EUR.

Beograd Madrid

Air Serbia avio karte Beograd Madrid

Dan nakon što je avio kompanija Air Serbia pokrenula liniju Beograd Barselona, obeležen je i prvi let ka drugoj destinaciji u Španiji, ka prestonici Madridu. Premijerni let ka Madridu kao i u povratku je bio pun, a Air Serbia planira da za sad leti na ovoj liniji sredom (polasci iz Beograda oko 17:00h) i nedeljom (polasci oko 06:00h). Avio karte za letove Beograd Madrid možete da kupite po ceni već od 159 EUR.

Beograd Nica

Air Serbia avio karte Beograd Nica

Linija Beograd Nica je jedna od dve nove sezonske linije avio kompanije Air Serbia. Srpska nacionalna avio kompanija će obavljati letove između Beograda i Nice dva puta nedeljno: četvrtkom (polasci oko 17:50h) i nedeljom (polasci oko 07:00h). Najpovoljnije avio karte možete da kupite po ceni već od 159 EUR, a najkraći letovi između dva grada traju oko dva sata i 10 minuta.

Beograd Helsinki

Air Serbia avio karte Beograd Helsinki

Linija Beograd Helsinki je pokrenuta 1. juna, a na ovoj liniji avio kompanija Air Serbia će leteti tri puta nedeljno i to ponedeljkom, četvrtkom i subotom. Polasci sa beogradskog aerodroma se očekuju oko 06:35h ponedeljkom i subotom, kao i oko 17:00h četvrtkom. Najkraće trajanje leta na liniji Beograd Helsinki je oko 3 sata i 35 minuta, a avio karte možete da kupite po ceni već od 189 EUR.

Beograd Krasnodar

Air Serbia avio karte Beograd Krasnodar nova linija

Krasnodar je treća destinacija u Rusiji ka kojoj će avio kompanija Air Serbia obavljati direktne letove pored linija za Moskvu i Sankt Peterburg. Srpska avio kompanija planira da leti tri puta nedeljno između Beograda i Krasnodara i to ponedeljkom, sredom i petkom, a svi polasci se očekuju u isto vreme, oko 00:10h. Avio karte za liniju Beograd Krasnodar možete da kupite po ceni već od 279 EUR.

Beograd Rijeka

Air Serbia avio karte Beograd Rijeka fb

Air Serbia je u utorak 4. juna povezala Beograd i Rijeku nakon 29 godina pauze. Letovi se očekuju utorkom i petkom sa polascima oko 13:10h, a najkraće trajanje leta između dva grada je oko jedan sat i 20 minuta. Povratne avio karte za letove Beograd Rijeka možete da kupite po ceni već od 109 EUR.

Beograd Kairo

Air Serbia avio karte Beograd Kairo

Linija Beograd Kairo je obnovljena nakon pauze od 14 godina, a Air Serbia planira da leti na ovoj liniji dva puta nedeljno: utorkom i petkom. Letovi na liniji Beograd Kairo se očekuju navedenim danima oko 23:10h, a najkraće trajanje leta je 2 sata i 55 minuta. Najjeftinije avio karte za letove Beograd Kairo možete da kupite po ceni već od 259 EUR.

Air Serbia je najavila nove linije iz Beograda krajem januara, a nedavno je otkrila i da planira da pokrene 12 novih linija iz Niša, čime će ukupno tokom 2019. godine dodati 21 novu liniju u svoju mrežu.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa uračunatim dodatnim taksama. Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

4. jun 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar