Air Serbia uvodi prodaju hrane i pića tokom leta

Air Serbia ukida besplatne obroke na svim linijama osim na letovima između Beograda i Njujorka

Avio kompanija Air Serbia uvela je uslugu Elevate Deli & Bar koja omogućuje putnicima da kupe hranu i piće na letovima koji traju do tri sata.

Usluga je deo novog tarifnog sistema koji je avio kompanija Air Serbia predstavila nedavno. Samim tim, putnici u Economy Red i Business Silver klasi će imati besplatan obrok tokom leta, dok Economy White i Economy Blue klase, za koje putnici mogu da kupe najjeftinije avio karte, ne uključuju hranu i piće. Na letovima između Beograda i Njujorka putnici imaju pravo na besplatan obrok i piće.

Putnici mogu platiti za posluženje u dinarima ili evrima, a naplata putem kreditnih ili debitnih kartica će biti uvedena do kraja meseca.

Meni za letove koji traju do 80 minuta možete pogledati ovde, meni za letove koji traju preko 80minuta ovde, a meni za letove iz i ka Njujorku na ovom linku.

Na ovaj način zaokružen je prelazak avio kompanije Air Serbia iz tradicionalnog u hibridni model poslovanja.

Da li mislite da je ovo dobra odluka, da li su cene pristupačne? Podelite Vaše mišljenje sa svima i napišite u komentarima!!

autor: Playtravel

3. mart 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. loše

  veljko
   odgovori
  06/03/2018

  jako loša odluka kompanije po mom mišljenju! bolje je podici cijenu karte za cijenu obroka i svakako nece biti na gubitku…

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar