Air Transat – Direktni letovi Zagreb Montreal tokom leta

Naredne godine direktni letovi iz Zagreba za dve destinacije u Kanadi: avio karte za Montreal i Toronto se već nalaze u prodaji!

Kanadska avio kompanija Air Transat objavila je da će naredne letnje sezone obavljati letove iz Zagreba za Montreal u sklopu linije Zagreb Toronto.

Avio kompanija Air Transat obaviće nekoliko direktnih letova na liniji Zagreb – Montreal – Toronto i to 30. maja, 6. juna, kao i 10., 17. i 24. oktobra. Letovi iz Zagreba su predviđeni za 14:15h, nose oznaku TS301, a najkraći letovi bi trebalo da traju oko 9 sati i 20 minuta.

Za sada, Air Transat će leteti samo u smeru iz Zagreba za Montreal, jer avio kompanija trenutno ne planira da leti u smeru iz Toronta za Zagreb sa stopom u Montrealu.

Osim direktnih letova Zagreb Montreal, kanadska avio kompanija je svim putnicima iz glavnog grada Hrvatske ponudila i letove sa presedanjem ka Kalgariju i Vankuveru, kao i Montrealu.

Air Transat obnoviće liniju Zagreb Toronto počev od 15. maja 2018., što je nešto ranije nego što je to bilo slučaj ove godine, a letove će obavljati dva puta nedeljno tokom najpopularnijeg perioda sezone.

Ovo nije jedina avio kompanija koja će naredne letnje sezone obavljati letove iz Hrvatske za Kanadu, jer je prethodno Air Canada Rouge takođe najavila liniju Zagreb Toronto. Takođe, pojedini izvori tvrde i da će avio kompanija Air Serbia naredne sezone uspostaviti letove za Toronto.

Avio karte se nalaze u prodaji, kupite već danas avio karte Zagreb Montreal online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

9. novembar 2017.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar