Alitalia – Povoljne avio karte za Severnu i Južnu Ameriku

Kupite avio karte online za Njujork, Los Anđeles, Toronto i druge destinacije u Severnoj i Južnoj Americi po ceni već od 461 EUR

Trenutno možete da kupite povoljne avio karte za letove avio kompanije Alitalia iz Beograda za gradove u Severnoj i Južnoj Americi.

Avio karte možete da kupite odmah online za letove iz Beograda za Njujork po ceni već od 461 EUR, za Majami od 481 EUR, za Čikago od 497 EUR, za Toronto od 600 EUR, a za Los Anđeles od 670 EUR.

Avio kompanija Alitalia u ponudi ima povoljne avio karte za Srednju i Južnu Ameriku, pa avio karte za Sao Paulo možete da kupite po ceni već od 797 EUR, za Rio de Žaneiro od 902 EUR, za Buenos Ajres od 981 EUR, za Meksiko Siti od 1283 EUR, kao i za Santjago po ceni od 1405 EUR.

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima kao i standardnom uslugom avio kompanije Alitalia.

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

13. novembar 2017.

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar