ASL Airlines pokreće letove na liniji Beograd Pariz

Naredne godine tri avio kompanije lete i do četiri puta dnevno na liniji Beograd Pariz (CDG)!

I avio kompanija ASL Airlines će od naredne godine početi da obavlja letove između Beograda i Pariza.

Francuska avio kompanija će početi da leti na liniji Beograd Pariz Charles de Gaulle od 24. juna i obavljaće letove sve do 5. septembra 2019. Za sad je u planu da linija bude sezonskog karaktera. ASL Airlines France potvrdio je da će obavljati letove dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom, avionima Boeing 737-700 sa 148 putničkih mesta.

ASL Airlines će biti treća avio kompanija koja će naredne godine leteti između Beograda i Pariza, jer je pre nekoliko dana i avio kompanija Air France potvrdila da će upostaviti letove na ovoj liniji. Pored tri avio kompanije koje lete za centralni pariski aerodrom, low cost avio kompanija Wizz Air ima redovnu liniju za obližnji Paris Beauvais aerodrom.

Avio kompanija ASL Airlines do sada nije imala komercijalne letove za Beograd, ali je bila čest gost na beogradskom aerodromu jer tehničko održavanje flote ove avio kompanije radi srpsko preduzeće JAT Tehnika. 

Francuska avio kompanija smatra da će putnicima moći da ponudi avio karte po povoljnijoj ceni u odnosu na konkurentske avio kompanije koje lete na liniji Beograd Pariz, ali i da moći da ponudi povoljne konekcije ka mnogim destinacijama u Francuskoj i Španiji ka kojim trenutno obalja letove.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

27. novembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije ASL Airlines France

Rezervišite odmah avio karte kompanije ASL Airlines France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar