ASL Airlines – Prvi let na liniji Beograd Pariz

Od ove nedelje još više letova za Pariz i još povoljnije avio karte!

Avio kompanija ASL Airlines France pokrenula je u ponedeljak, 24. juna 2019. letove između Beograda i Pariza, aerodrom Šarl de Gol (CDG).

Direktne letove na liniji Beograd Pariz francuska avio kompanija će obavljati dva puta nedeljno i to ponedeljkom i četvrtkom, a planirano je da ova linija bude sezonskog karaktera sa letovima sve do 5. septembra 2019. godine.

Francuska avio kompanija je po prvi put sletela na beogradski aerodrom u ponedeljak 24. juna 2019. oko 20:40h. Po dolasku na aerodrom „Nikola Tesla” avion avio kompanije ASL Airlines France je dočekan tradicionalno vodenim topovima, nakon čega se uputio ka terminalu beogradskog aerodroma.

ASL Airlines - Prvi let na liniji Beograd Pariz

Na samom aerodromu je svečano obeležen inauguralni let avio kompanije na liniji između Beograda i Pariza, u prisustvu predstavnika avio kompanije ASL Airlines France i beogradskog aerodroma.

Tom prilikom okupljeni putnici su ponuđeni slatkišima pre samog ukrcavanja na let za Pariz koji je bio predviđen za 21:40h (sa očekivanim sletanjem na aerodrom Šarl de Gol oko 00:05h).

ASL Airlines - Prvi let na liniji Beograd Pariz

Tom prilikom moglo se primetiti da je na prvim letovima na liniji znatno veći broj putnika leteo iz Pariza ka Beogradu, nego u suprotnom smeru, ali može da se očekuje da će tokom sezone biti manje slobodnih mesta. Kao najbolji dokaz toga je da je let u četvrtak 27. juna 2019. bio popunjen do poslednjeg mesta. Letovi u oba smera su bili kraći nego što je to očekivano, a usluga kabinskog osoblja na izuzetno profesionalnom nivou.

Francuska avio kompanija je treća koja leti direktno na ovoj liniji, pored avio kompanija Air France i Air Serbia koji lete češće između glavnih gradova Beograda i Pariza. Predstavnici avio kompanije ASL Airlines France su u prethodnom periodu i izjavljivali da su svesni da Air Serbia i Air France prevoze najviše putnika na ovoj liniji, ali su takođe i istakli da konkurentske avio kompanije ne mogu da prevezu sve putnike tokom letnje sezone, te su naveli da se nadaju da će oni moći da ponude odgovarajuću alternativu putnicima.

ASL Airlines - Prvi let na liniji Beograd Pariz

Avio kompanija ASL Airlines France će na liniji Beograd Pariz leteti avionima Boeing 737-700, koji su se pokazali kao veoma udobni. Letovi na liniji traju oko dva sata i 30 minuta.

Francuska avio kompanija nudi uslugu tzv. „hibridnog” tipa koji kombinuje elemente low cost i tradicionalnih avio kompanija, gde u „Basic” klasi (najjeftinije avio karte) putnici imaju pravo samo na ručni prtljag težine do 10kg, dok se posluženje tokom letova dodatno naplaćuje.

Povratne avio karte za letove iz Beograda za Pariz možete da kupite odmah po ceni već od 172 EUR. Avio karte u jednom smeru za Pariz su već od 69 EUR. U ovaj iznos su uračunate sve takse.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

29. jun 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije ASL Airlines France

Rezervišite odmah avio karte kompanije ASL Airlines France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar