ASL Airlines – Zvanično najavljena linija Beograd Pariz

Povoljnije za Pariz: avio karte možete da kupite po ceni već od 69 EUR!

Avio kompanija ASL Airlines danas je održala konferenciju za novinare na kojoj je zvanično najavila letove između Beograda i Pariza.

O sezonskoj liniji Beograd Pariz (aerodrom Charles de Gaulle) smo već pisali ovde, a danas je otkrivena cena avio karata, tačna satnica i drugi detalji o novoj liniji.

Letovi su predviđeni ponedeljkom i četvrtkom u periodu od 24. juna do 5. septembra 2019. godine, sa polaskom iz Beograda oko 21:40h i dolaskom u Pariz oko 00:05h. Polazak iz Pariza se očekuje oko 18:20h, sa dolaskom u Beograd oko 20:40h. Trajanje letova je oko dva sata i 25 minuta.

Avio karte za letove možete da kupite po ceni već od 69 EUR (u jednom smeru), dok su najjeftinije povratne avio karte već od 169 EUR. Cena je navedena sa svim uračunatim dodatnim troškovima, kao i jednim ručnim prtljagom težine do 10kg. Avio kompanija ASL svojim putnicima nudi i mogućnost izbora sedišta online, a na letovima nudi i bežični internet.

Avio kompanija ASL Airlines letove obavlja sa glavnog aerodroma u Parizu, Charles de Gaulle, sa novog Terminala 3, koji je odlično povezan gradskim prevozom i saobraćajnicama sa gradom. Sa ovog aerodroma avio kompanija obavlja letove i za Tunis, Tel Aviv, Alžir, Udžda, a obavlja i linije Strazbur-Udžda, Bastija – Udžda, Bordo – Oran, kao i Perpinjan – Oran.

Po rečima izvršnog direktora avio kompanije Žan-Fransoa Dominiaka (Jean-François Dominiak), letovi su najviše usmereni ka porodičnim putovanjima i srpskoj dijaspori u Francuskoj, ali je on rekao da se nada i da će linija pospešiti turizam, jer je Beograd interesantna destinacija za City Break putovanja.

Na pitanje našeg novinara o mogućnosti da avio kompanija sezonsku liniju pretvori u redovnu, Dominiak je naveo da je ASL Airlines za sad fokusiran samo na letnju sezonu, kao i da će se razmišljati o daljim planovima tek nakon uspeha linije Beograd Pariz. Sličan odgovor je bio i za linije iz Beograda ka drugim destinacijama, gde je nagoveštena mogućnost letova ka drugim evropskim destinacijama (linija Beograd Lion), ali opet, sve zavisi o reakcije putnika. Po rečima izvršnog direktora, cilj je 80% popunjenosti kapaciteta na letovima između Beograda i Pariza.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

6. decembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije ASL Airlines France

Rezervišite odmah avio karte kompanije ASL Airlines France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar