EasyJet – Avio karte za Ženevu su u prodaji

EasyJet ne odustaje od linije Beograd Ženeva: do Ženeve tri puta nedeljno i tokom letnjeg reda letenja, a avio karte možete da kupite odmah po ceni već od 26,99 EUR

Low cost avio kompanija EasyJet ovih dana je pustila u prodaju avio karte za letove Beograd Ženeva za 2018. godinu.

Time je konačno i zvanično potvrđeno da low cost avio kompanija EasyJet neće obustaviti letove na liniji Beograd Ženeva. Po planu avio kompanije, letovi će se obavljati tri puta nedeljno (ponedeljkom, sredom i petkom) i tokom letnjeg reda letenja.

Avio karte za Ženevu možete da kupite za letove sve do 26. oktobra 2018. po ceni već od 26,99 EUR. Cena je za letove u jednom pravcu sa svim uračunatim troškovima, a broj mesta je ograničen.

Pojedini mediji i vazduhoplovni portali su nedavno objavili vest kako će low cost avio kompanija EasyJet obustaviti liniju Beograd Ženeva, nakon čega su predstavnici avio kompanije morali da se oglase i negiraju te navode. I pored obećanja avio kompanije da neće odustati od ove linije, putnici neko vreme nisu mogli da kupe avio karte za letove nakon 23. marta ove godine, što nije ulivalo previše poverenja u to da EasyJet neće obustaviti liniju.

Low cost avio kompanija EasyJet ove godine će obavljati tri linije iz Beograda, a pored letova za Ženevu, ona će leteti i na novim linijama za Berlin i Basel.

Avio karte za sve navedene linije se već nalaze u prodaji i možete da ih kupite odmah online po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

8. februar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar