EasyJet i tokom naredne zime leti iz Beograda za Berlin, Basel i Ženevu

Planirajte unapred i kupite avio karte za Basel, Berlin i Ženevu po najpovoljnijim cenama za putovanja tokom naredne zime

Low cost avio kompanija EasyJet zvanično je potvrdila da će obavljati letove na svim svojim linijama iz Beograda sve do februara 2019. godine.

Zimski red letenja avio kompanije EasyJet je objavljen nedavno i on takođe otkriva da će linije Beograd Ženeva i Beograd Berlin imati izmenjen broj letova tokom zimskog reda letenja.

Pa tako, na liniji za Ženevu EasyJet će umanjiti broj letova tokom januara sa tri na dva nedeljno, a na liniji za Berlin će broj letova biti uvećan sa tri nedeljno na četiri i to samo mesec dana nakon premijernog leta koji je predviđen za 10. avgust ove godine.

Sa druge strane, letovi za Basel neće imati izmene, pa će low cost avio kompanija EasyJet leteti tri puta nedeljno počev od 31. jula 2018. sve do februara naredne godine.

Mada je EasyJet objavio raspored letova do februara 2019. godine, stručnjaci pretpostavljaju da će avio kompanija nastaviti da leti na ovim linijama i nakon poslednjeg datuma navedenog u kalendaru. 

Avio karte za sve navedene linije se već nalaze u prodaji i možete da ih kupite odmah online po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

18. april 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar