EasyJet pokreće novu liniju iz Crne Gore

EasyJet uskoro uvodi direktne letove za Nemačku

Low cost avio kompanija EasyJet objavila je da planira da pokrene novu liniju između Tivta i Berlina.

Nova linija se očekuje tokom naredne godine, tačnije početkom letnjeg reda letenja, a prvi let se očekuje 29. marta 2021. Low cost avio kompanija planira da leti dva puta nedeljno između Tivta i Berlina i to ponedeljkom i petkom.

Polasci iz Berlina se očekuju oko 12:00h (let U24503), sa dolaskom u Tivat oko 14:20h. Iz Tivta avioni avio kompanije EasyJet bi trebalo da polete za Berlin oko 14:55h na letu sa oznakom U24504 uz dolazak u glavni grad Nemačke oko 17:05h. EasyJet planira da na svim letovima koristi avione tipa Airbus A320.

Britanska low cost avio kompanija EasyJet će biti jedina koja će leteti između Tivta i Berlina, ali će ovo biti četvrta linija koju obavlja iz Tivta pored letova za Ženevu, London Gatwick i Mančester.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

11. septembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar