EasyJet uvodi novu liniju iz Tivta

Od juna direktna linija iz Tivta za Milano: avio karte su već u prodaji!

Low cost avio kompanija EasyJet počela je da prodaje avio karte za letove na liniji Tivat Milano koju planira da uvede naredne godine.

Linija Tivat Milano će biti sezonskog karaktera, a low cost avio kompanija EasyJet obavljaće letove dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, u periodu od 22. juna do 28. avgusta 2020. godine.

U planu je da polasci iz Tivta budu oko 14:25h, sa dolaskom u Milano oko 16:25h, dok se letovi iz Milana očekuju oko 12:00h, sa sletanjem na aerodrom u Tivtu oko 13:45h. Najkraći let na liniji će trajati jedan sat i 45 minuta, a EasyJet planira da obavlja letove avionima Airbus A320.

Na ovaj način avio kompanija EasyJet će leteti ka ukupno četiri destinacije iz Tivta, obzirom da već obavlja letove za Ženevu, London (aerodrom Gatwick) i Mančester. Na liniji Tivat Milano ne leti nijedna druga avio kompanija, ali low cost avio kompanija Wizz Air obavlja letove Podgorica Milano.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

24. decembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar