Eurowings – Uspostavlja letove Beograd Štutgart od 26. jula

Avio karte za letove Beograd Štutgart možete da kupite odmah po ceni već od 39,99 EUR

Low cost avio kompanija Eurowings, deo Lufthansa grupe, za manje od nedelju dana pokrenuće letove između Beograda i Štutgarta.

Premijerni let je predviđen za 26. jul, a avio kompanija Eurowings će obavljati letove dva puta nedeljno i to ponedeljom i četvrtkom. Polasci sa beogradskog aerodroma se očekuju ponedeljkom oko 19:30h i četvrtkom oko 15:15h. Sa druge strane, letovi iz Štutgarta za Beograd se očekuju oko 17:25h ponedeljkom i oko 13:10h četvrtkom. Trajanje leta između dva grada je oko jedan sat i trideset minuta.

Avio karte se već nalaze u prodaji i možete da ih kupite po ceni već od 39,99 EUR. Ovo je cena za avio karte u jednom pravcu, sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

U sistemu za rezervaciju avio karata je navedeno da će Eurowings obavljati letove između Beograda i Štutgarta do 6. septembra 2018. godine i avio karte možete da kupite za letove do tog datuma. Za sad nije poznato da li će low cost avio kompanija održavati liniju i nakon tog datuma.

Avio kompanija Air Serbia trenutno leti između Beograda i Štutgarta na svojoj redovnoj liniji, a  letove obavlja  šest puta nedeljno, dok low cost avio kompanija Wizz Air leti do obližnjeg Baden-Badena dva puta nedeljno, sredom i nedeljom.

Broj mesta po najpovoljnijoj ceni je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

20. jul 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Eurowings

Rezervišite odmah avio karte kompanije Eurowings online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar