LOT – Direktno iz Beograda za Budimpeštu i ostatak sveta

Promotivna akcija za letove Beograd Budimpešta: povoljne avio karte i za 10 svetskih destinacija!

Ranije smo pisali o tome da avio kompanija LOT pokreće liniju Beograd Budimpešta krajem marta 2020. godine, a iz glavnog grada Mađarske moći ćete da nastavite putovanje ka 11 destinacija u Evropi, Aziji i Severnoj Americi.

LOT Polish Airlines će uspostaviti liniju između Beograda i Budimpešte počev od 30. marta 2020. godine, a letove će obavljati svakodnevno sa polascima iz Beograda oko 15:45h, a iz Budimpešte oko 13:50h. Na ovoj liniji avio kompanija će koristiti letelice Embraer-195 sa 118 mesta, a najkraći let traje oko 40 minuta.

Povratne avio karte za letove Beograd Budimpešta možete trenutno da kupite po promotivnoj ceni već od 119 EUR. Promotivna akcija će trajati do 15. septembra, a važi za putovanja od 31. marta do 31. maja 2020. godine, koja traju najmanje 3 dana. Sve takse su već uračunate u cenu.

Putnici iz Srbije uz pomoć nove veze za Budimpeštu mogu da kupe i povoljne avio karte za nekoliko destinacija u Evropi, Severnoj Americi i Aziji.

Iz glavnog grada Mađarske avio kompanija LOT Polish Airways trenutno leti dva puta nedeljno za Čikago (sezonska linija do 26. oktobra 2019.), a za Njujork četiri puta nedeljno tokom letnje sezone (tokom zime tri nedeljna leta), dok će od 22. septembra 2019. godine pokrenuti i letove za Seul.

Polsjka avio kompanija trenutno leti iz Budimpešte za Krakov (šest puta nedeljno), London (12 puta nedeljno) i za Varšavu (šest puta nedeljno), a od 30. marta 2020. osim letova za Beograda LOT će uspostaviti linije za Brisel, Bukurešt, Prag, Štutgart (12 puta nedeljno), kao i za Sofiju (svakodnevni letovi).

Avio karte su već u prodaji! Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

26. avgust 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar