LOT – Avio karte za liniju Beograd Budimpešta su u prodaji

Letovi između Beograda i Budimpešte svakog dana

Avio kompanija LOT Polish Airlines je započela prodaju avio karata za direktne letove između Beograda i Budimpešte.

Na osnovu objavljenog rasporeda letova može se zaključiti da će avio kompanija LOT Polish Airlines pokrenuti direktnu liniju Beograd Budimpešta od 30. marta 2020. godine, a letove će obavljati svakog dana, kao što je prethodno i najavljeno.

Letovi iz Budimpešte za Beograd su predviđeni za 13:50h svakog dana, sa sletanjem na aerodrom „Nikola Tesla” oko 14:35h, dok se letovi iz Beograda za Budimpeštu očekuju oko 15:45h sa dolaskom u glavni grad Mađarske oko 16:25h. Najkraće trajanje leta između dva grada je 40 minuta, a poljska avio kompanija će na ovoj liniji koristiti letelice Embraer E195.

Povratne avio karte za letove iz Beograda za Budimpeštu možete da kupite po ceni već od 139 EUR, dok su povratne avio karte za letove iz Budimpešte za Beograd već od 129 EUR. Cene su navedene sa već uračunatim dodatnim taksama.

Putnici iz Srbije će sa novom linijom na raspolaganju imati i brojne konekcije iz Budimpešte ka destinacijama u Evropi, Poljskoj ili Severnoj Americi.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

7. avgust 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar