LOT pokreće liniju Beograd Budimpešta tokom 2020. godine

Prvi letovi između Beograda i Budimpešte možda već od marta 2020. godine!

Avio kompanija LOT Polish Airlines je zvanično potvrdila da će linija Beograd Budimpešta biti uspostavljena tokom letnjeg reda letenja 2020. godine.

Informacija je zvanično potvrđena na konferenciji za štampu održanoj 31. jula 2019. u Budimpešti, čime su demantovani navodi pojedinih medija da je poljska avio kompanija odustala od letova između glavnih gradova Mađarske i Republike Srbije. Avio kompanija LOT Polish Airlines planira da leti svakog dana na liniji Beograd Budimpešta.

Avio kompanija LOT je prvobitno planirala da pokrene liniju Beograd Budimpešta tokom ove godine, ali su planovi odloženi usled nedostatka raspoloživih letelica nakon što je doneta odluka da se svi avioni Boeing 737 MAX privremeno izbace iz upotrebe iz siguronosnih razloga.

Linija Budimpešta Beograd je deo ekspanzije poljske avio kompanije koja u budućnosti planira da pokrene i letove iz Budimpešte za Bristel, Prag, Štutgart, Bukurešt i Sofiju.

Osim direktnih linija iz Budimpešte, putnici iz Srbije će sa novom linijom na raspolaganju imati i brojne konekcije ka destinacijama u Evropi, Poljskoj ili Severnoj Americi.

Po navodima avio kompanije LOT, avio karte za letove između Budimpešte i Beograda će se uskoro naći u prodaji.

autor: Playtravel

31. jul 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar