LOT – Pokreće liniju za San Francisko

Letovi za San Francisko četiri puta nedeljno, promotivna cena do 15. oktobra!

Avio kompanija LOT objavila je da će od naredne godine pokrenuti direktnu liniju Varšava San Francisko.

LOT planira da poveže Varšavu i San Francisko počev od 5. avgusta 2020. godine, a na ovoj liniji će leteti četiri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom, petkom i subotom.

Očekivano vreme polaska iz Varšave za San Francisko ponedeljkom i petkom je oko 11:35h, dok su polasci sredom i subotom predviđeni za 17:30h. Polasci iz San Franciska za Varšavu ponedeljkom i petkom su očekivani oko 16:25h, sa dolaskom u glavni grad Poljske narednog dana oko 13:00h, a sredom i subotom letovi se očekuju oko 22:00h, sa sletanjem u Varšavu narednog dana oko 18:45h. Avio kompanija LOT očekuje da letovi traju manje od 12 sati.

Razdaljina između dva grada je oko 10.000 kilometara, a avio kompanija LOT planira da na letovima koristi najmodernije letelice tipa Boeing 787 Dreamliner.

Avio karte se već nalaze u prodaji po promotivnoj ceni već od 490 EUR. Cena je za povratne avio karte na liniji Varšava San Francisko, a sve dodatne takse su već uračunate. Cena za letove iz Beograda za San Francisko će biti objavljena naknadno. Promocija će trajati do 15. oktobra 2019. godine

San Francisko je deveta destinacija u Severnoj Americi ka kojoj poljska avio kompanija obavlja letove, a 6. u Sjedinjenim Američkim Državama. Američki grad je jedan od vodećih ekonomskih centara u svetu i nedaleko od njega se nalazi Silicijumska Dolina, a predstavlja i popularnu turističku destinaciju zahvaljujući brojnim znamenitostima kao što su most Golden Gate ili nekadašnji zatvor Alkatraz.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

9. oktobar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar