Montenegro Airlines – Specijalna porodična tarifa

Još 9 dana: iskoristite priliku i kupite odmah najpovoljnije avio karte online za letove između Beograda i Tivta ili Podgorice

Avio kompanija Montenegro Airlines trenutno u ponudi ima posebne cene za porodična putovanja na letovima između Podgorice ili Tivta i Beograda.

Sve do 15. juna 2018., povratne avio karte na letovima ka i iz Beograda roditelji mogu da kupe po ceni već od 129,40 EUR.  Avio karte za decu od 2 do 11 godina možete da kupite po ceni već od 76,40 EUR, a za bebe (deca do dve godine) po ceni već od 8 EUR.

Navedene cene su za letove avio kompanije Montenegro Airlines (kliknite na naziv linije za raspored letova i jednostavnu pretragu cena za odabrane datume): Beograd Tivat, Beograd Podgorica, Tivat Beograd kao i Podgorica Beograd.

Sve cene važe za povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Montenegro Airlines. Ponuda važi za putovanja najmanje jednog roditelja i jednog deteta, važe neka dodatna pravila.

Ponuda se odnosi na period za kupovinu i putovanja do 15. juna 2018. godine.

Broj mesta po najjeftinijim cenama je ograničen pa preporučujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

6. junl 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Montenegro Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Montenegro Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar