Montenegro Airlines – Velika prolećna promotivna akcija

Do 30. aprila avio karte za letove iz Podgorice i Tivta kao i za letove ka Crnoj Gori možete da kupite po ceni već od 106 EUR

Tokom najnovije promotivne akcije avio kompanije Montenegro Airlines možete da kupite povoljne avio karte za letove iz Podgorice i Tivta, kao i za letove iz evropskih destinacija ka ova dva grada.

Do 30. aprila 2018. možete da kupite povratne avio karte za letove iz Podgorice ili Tivta za Beograd po ceni već od 106 EUR. Promotivna akcija važi i za letove u suprotnom smeru, pa do kraja aprila možete da kupite i avio karte za letove iz Beograda za Podgoricu ili Tivat po ceni od 106 EUR.

Tokom trajanja promotivne akcije možete da kupite i avio karte za letove iz Podgorice za Ljubljanu po ceni od 106 EUR, za Rim po ceni od 154 EUR, za Beč po ceni od 159 EUR, za Cirih i Frankfurt od 169 EUR, a za Pariz od 179 EUR.

Avio karte za letove iz Tivta za Moskvu možete kupiti po ceni već od 194 EUR.

Promotivne cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a važe i za putovanja iz navedenih gradova za Tivat ili Podgoricu.

Promotivna ponuda važi za putovanja do 30. aprila 2018. godine.

Savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

21. mart 2018

Online rezervacije letova avio kompanije Montenegro Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Montenegro Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar