Norwegian Air Shuttle obnavlja liniju za Sarajevo

Norwegian Air Shuttle uskoro opet povezuje Sarajevo sa skandinavskim gradom

Low cost avio kompanija Norwegian Air Shuttle zvanično je potvrdila da će uskoro obnoviti svoju liniju između Stokholma i Sarajeva.

Skandinavska avio kompanija planira da pokrene letove na liniji Sarajevo Stokholm od 19. decembra 2020. godine, što je tačno devet meseci otkako je linija obustavljena usled pandemije koronavirusa Covid-19.

Po trenutnom planu, avio kompanija Norwegian Air Shuttle će leteti jednom nedeljno između Stokholma i Sarajeva, i to subotom.

Avio kompanija Norwegian Air Shuttle nedavno je objavila da će obustaviti liniju Beograd Oslo tokom novembra, a letove će takođe obnoviti u sličnom periodu, i to od 16. decembra 2020. godine. Norwegian će leteti dva puta nedeljno između glavnih gradova Norveške i Srbije.

Putnici trenutno mogu da kupe avio karte za letove između Sarajeva i Stokholma tokom zimskog perioda, dok se tek očekuje da avio kompanija objavi svoj raspored letova za period nakon marta 2021. godine.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

23. oktobar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Norwegian Air Shuttle

Rezervišite odmah avio karte kompanije Norwegian Air Shuttle online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar