Playnews – Najvažnije vesti jun 2018.

Fudbal, novi letovi i aerodrom u Nišu – Pročitajte kojih pet vesti su obeležile jun 2018.

Mada su tokom juna sve oči bile uperene ka Svetskom prvenstvu u fudbalu, ništa manje zanimljivo nije bilo ni na nebu iznad našeg regiona, kao i na ponekom aerodromu. Ovih pet vesti su po našem mišljenju bile najzanimljivije tokom juna 2018. godine

Aerodrom Niš opet zbunjuje putnike

5. Otkako su uspostavljene redovne linije sa aerodroma Konstantin Veliki  već nekoliko puta do sad niški aerodrom je pomešan sa onim u Nici. Početkom juna Niš je tako po ko zna koji put dobio goste koji nisu ni mogli da zamisle da će ikad posetiti južni srpski grad.

Wiizz Air flota sada broji više od 100 aviona

4. Low cost avio kompanija Wizz Air nastavila je da povećava svoje prisustvo na aerodromima u našem regionu, pa je sredinom juna u istom danu pokrenula jednu novu liniju iz Tuzle i dve iz Podgorice. Pročitajte više o tome ovde. Wizz Air se takođe pohvalio kako sada ima flotu koja broji više od 100 aviona.

Play Svetsko prvenstvo u fudbalu Rusija 2018

3. Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Rusiji je događaj koji će sigurno obeležiti ovu godinu, a mi smo se potrudili da praćenje fudbalskih utakmica bude još zanimljivije! Naime, tokom trajanja šampionata sve do 15. jula možete da prognozirate ishode odabranih utakmica na našoj Facebook i Instagram stranici i tako osvojite popust pri kupovini avio karata u našoj agenciji. Svi detalji su ovde.

Eurowings - Pokrenuti letovi između Tivta i Štutgarta

2. Low cost avio kompanije Eurowings, deo Lufthansa Group, 1. juna je pokrenula liniju Tivat Štutgart. Ovo je druga linija koju će avio kompanija Eurowings obavljati iz Tivta, a sve detalje o novoj liniji možete da pogledate ovde.

1. Vest koju smo naveli na našoj Facebook stranici smatramo da je definitivno obeležila mesec za nama: Skupština Grada Niša donela je odluku kojom se aerodrom ,,Konstantnin Veliki” predaje državi na upravljanje.

[AERODROM NIŠ]Aerodrom ,,Konstantin Veliki" odlukom odbornika Skupštine Grada Niša predat je državi na upravljanje, uz…

Gepostet von Play Travel Beograd am Mittwoch, 27. Juni 2018

Koja od ovih vesti je vama najinteresantnija? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

autor: Playtravel

1. jul 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar