Wizz Air danas pokreće tri nove linije iz regiona

Wizz Air uvodi šest novih letova nedeljno, a do kraja godine planira da pokrene još i linije Niš Beč i Ohrid Beč

Low cost avio kompanija Wizz Air nastavlja da povećava svoje prisustvo na aerodromima u našem regionu.

Tokom prepodneva avio kompanija Wizz Air poletela je na prvom direktnom letu između Tuzle i Baden Badena, dok se nešto kasnije očekuju i dve nove linije iz Podgorice.

Linija Tuzla Baden-Baden je redovnog karaktera a letovi će se obavljati svakog ponedeljka i petka sa polaskom iz Tuzle oko 10:45h. Povratak sa aerodroma u Baden-Badenu se očekuje oko 13:05h, a avion bi trebalo da sleti u Tuzlu oko 14:50h. Najkraće trajanje leta je oko jedan sat i 45 minuta.

Nešto kasnije danas low cost avio kompanija Wizz Air će poleteti na dve nove linije iz Podgorice za poljske gradove Katovice i Varšavu. Obe linije su sezonskog karaktera, a Wizz Air će obavljati letove svakog ponedeljka i petka sve do 14. septembra. Letovi iz Podgorice za Varšavu i Katovice su predviđeni za popodnevne časove.

Pomenute linije nisu jedine koje je low cost avio kompanija najavila za ovu godinu, jer je od ranije poznato da poznata avio kompanija planira da uspostavi direktne linije iz Niša i Ohrida za Beč počev od 15. novembra.

Avio karte za sve navedene linije se već nalaze u prodaji, a broj mesta po najnižoj ceni je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

18. jun 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar