Playnews – Najvažnije vesti oktobar 2019.

Najvažnije vesti iz avioindustrije: Ovo su novosti koje su obeležile oktobar 2019.

Tokom naredne godine očekuje nas još više novih linija i letova, a neki od njih će biti sa potpuno novog aerodroma u našoj državi. U nastavku smo naveli naš pregled najvažnijih vesti iz avio industrije koje su nam stigle tokom prošlog meseca.

Air Serbia ukida liniju Niš Budimpešta

5. Avio kompanija Air Serbia će obustaviti letove između Niša i Budimpešte, jedne od 12 linija od javnog značaja koje su uspostavljene ranije ove godine. Više detalja pročitajte na ovoj stranici.

LOT - Pokreće liniju za San Francisko

4. Avio kompanija LOT objavila je da će od naredne godine pokrenuti direktnu liniju Varšava San Francisko, a sve detalje možete da pogledate ovde.

Eurowings - Iz Beograda za Štutgart već od 21. maja 2020.

3. Gotovo dve nedelje pre nego što je prvobitno planirano, low cost avio kompanija Eurowings će pokrenuti letove na liniji Beograd Štutgart. Na taj način Eurowings će imati više letova između Beograda i Štutgarta.

FlyBosnia pokreće liniju Sarajevo Rim

2. Sredinom oktobra avio kompanija FlyBosnia je počela da prodaje avio karte za liniju Sarajevo Rim koje će pokrenuti od 4. novembra 2019. godine.

Aerodrom Kraljevo - Letovi za Beč od 1. decembra

1. Vlasti Kraljeva navele su da će prvi putnički avion poleteti sa kraljevačkog aerodroma „Morava” početkom decembra. Opširnije o tome možete da pročitate ovde.

Koja oktobarska vest je ostavila na Vas najveći utisak? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim poseticima sajta Play Travel!

autor: Playtravel

3. novembar 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar