Ryanair planira da obnavi letove iz Niša od 8. maja

U planu letovi ka četiri evropske destinacije

Low cost avio kompanija Ryanair planira da obnovi letove iz Niša ka četiri evropske destinacije već od 8. maja.

Kako je navedeno u rezervacionom sistemu avio kompanije, Ryanair planira da obnovi letove iz Niša za Maltu i Bratislavu već od 8. maja, prvi let za Milano Bergamo se očekuje 9. maja, a za Berlin od 10. maja ove godine.

Na svim linijama low cost avio kompanija planira da leti dva puta nedeljno.

Svi datumi su okvirni i podložni promeni, a pojedini stručnjaci smatraju da će čelnici avio kompanije dodatno odložiti letove na nekim ili možda čak i svim navedenim linijama.

Iz Vlade Republike Srbije je prvobitno saopšteno da će aerodromi „Konstantin Veliki” i „Morava” u Kraljevu biti otvoreni od 12. maja, ali je nedavno saopšteno i da će putnički avio saobraćaj možda biti uspostavljen i ranije, tokom prve nedelje maja, odmah nakon praznika. Čak i ako aerodromi budu otvoreni tada, da li će avio kompanije poleteti na ovim linijama zavisi i od odluka drugih država.

Letovi sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki” su obustavljeni 18. marta 2020. kao vid prevencije širenja pandemije koronavirusa Covid-19. Neke linije su suspendovane i pre ovog datuma.

autor: Playtravel

22. april 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. Stockholm - Nis

  Dejan
   odgovori
  22/06/2020

  Dali Neko moze odgovoriti zasto je Ryanair prekunuo letove iz Stockholma za Nis jer je uvek bilo prepuno putnika! a sda najavljujete povratak Ryanaira iz Nisa za cetiri grada a gde je tu Stockholm? pa ljudi razumi te koliko nas ima sa juga Srbije!

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar