Air Serbia planira da obnovi letove od 1. maja

Pauza produžena za još dve nedelje

Avio kompanija Air Serbia odlučila je da produži obustavu letova usled pandemije koronavirusa do 1. maja 2020. godine.

Donedavno putnici su mogli da kupe avio karte za letove nakon 13. aprila, za kad se pretpostavljalo da će letovi biti obnovljeni, ali se to po svemu sudeći neće destiti.

Početak maja je samo okvirni period kada bi letovi mogli da budu nastavljeni, jer za sada nema precizne informacije kada će aerodrom „Nikola Tesla” ponovo biti otvoren za saobraćaj. Sa druge strane, zvanično je saopšteno da aerodromi „Morava” kod Kraljeva i „Konstantin Veliki” kod Niša neće biti otvoreni pre 12. maja 2020. godine.

Stručnjaci pretpostavljaju i da bi novih sedam linija (šest iz Beograda i jedna iz Kraljeva) koje je Air Serbia najavila za ovu godinu, takođe mogle da budu odložene za kasnije. Letovi iz Kraljeva za Solun su planirani za početak maja, a letovi iz Beograda tokom juna.

Sve navedene informacije uzmite sa rezervom jer avio kompanija Air Serbia do ovog trenutka nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa tim kada planira da obnovi letove na svojim linijama.

Air Serbia je suspendovala sve linije 20. marta kada je beogradski aerodrom zatvoren za komercijalne letove i od tad leti samo na specijalnim letovima.

Šta treba znati o koronavirusu (COVID-19) i putovanjima, naš detaljan pregled pogledajte ovde.

autor: Playtravel

6. april 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar