Ryanair povećava broj letova iz regiona tokom naredne godine

Ryanair uvodi nove linije iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske

Najveća evropska low cost avio kompanija Ryanair planira da uvede nekoliko novih linija iz regiona i tako poveća svoje prisustvo u okruženju.

Najviše novih linija avio kompanija Ryanair želi da pokrene iz Bosne i Hercegovine, posebno sa aerodroma u Mostaru. Ryanair je trenutno blizu postizanja dogovora sa predstavnicima mostarskog aerodroma, pa se očekuje da će low cost avio kompanija uskoro najaviti nove letove iako za sad ništa nije zvanično potvrđeno. Trenutno se sa sigurnošću zna da će predstavnici avio kompanije u narednih nekoliko nedelja najaviti još jednu novu liniju iz Banja Luke, a od 3. aprila 2020. se očekuje da budu pokrenuti letovi na liniji Banja Luka Beč.

Low cost avio kompanija Ryanair održava brojne letove ka hrvatskim destinacijama, a u planu su i neke nove linije. Svih osam novih sezonskih linija iz Zadra koje je britanska low cost avio kompanija pokrenula prošle godine biće obnovljene i 2020. godine, osim letova za Hamburg, a u planu su i letovi iz Dubrovnika i Zadra za Beč, kao i nova linija iz Rijeke za Frankfurt Hahn koja se očekuje od 4. aprila naredne godine.

Ryanair uvodi liniju Banja Luka Beč

Sa aerodroma „Konstantin Veliki” u Nišu avioni avio kompanije Ryanair će od 8. novembra poleteti ka Malti, ali će zato linija Niš Frankfurt Hahn, koja je trebala da bude uspostavljena tokom januara, najverovatnije biti otkazana jer Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije nije izdao potrebnu dozvolu za letove. Takođe, pretpostavlja se da Ryanair neće obnoviti letove iz Niša za Stokholm Skavsta jer trenutno avio kompanija ne prodaje avio karte za ovu liniju nakon marta 2020. godine.

Ryanair je takođe najavio da će naredne godine pokrenuti liniju Podgorica Dublin, a prvi let se očekuje 2. aprila 2020. godine. Ova linija će biti prva koja će povezivati Crnu Goru i Republiku Irsku.

Avio karte za sve navedene linije možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

1. novembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar