Ryanair uvodi letove iz Niša za Maltu!

Direktni letovi između Niša i Malte tokom cele godine

Low cost avio kompanija Ryanair je objavila da će pokrenuti liniju Niš Malta krajem ove godine, a u toku je i promotivna akcija.

Ryanair planira da pokrene direktnu liniju Niš Malta počev od 8. novembra 2019., a letove će obavljati tokom cele godine.

Low cost avio kompanija će leteti dva puta nedeljno na liniji i to ponedeljkom i petkom. Polasci sa Malte se očekuju oko 17:00h, dok je planirano sletanje na niški aerodrom oko 19:00h. Nakon kratke pauze avio kompanija Ryanair će krenuti nazad pa se letovi iz Niša za Maltu očekuju oko 19:25h sa predviđenim sletanjem na ostrvo oko 19:25h.

Na ovoj liniji avio kompanija Ryanair će koristiti letelice Boeing 737, a avio karte su već u prodaji.

Avio karte za letove u jednom smeru na liniji Niš Malta možete da kupite odmah po ceni već od 34,99 EUR. Cena je sa uračunatim dodatnim taksama, ali je broj mesta ograničen pa morate da budete brzi!

Avio kompanija Ryanair je vodila pregovore o pokretanju letova na liniji Niš Malta od 2016. godine i na toj liniji neće imati konkurenciju, dok na liniji Beograd Malta saobraćaju avio kompanije Wizz Air i Air Serbia.

Uz novu liniju za Maltu low cost avio kompanija Ryanair ove godine će saobraćati na pet linija iz Niša, jer pored letova za Maltu ona je ranije povezala Niša sa Berlinom, Bratislavom, Milano Bergamo i Stockholm Skavsta.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

15. avgust 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar