Swiss – Jeftine avio karte za Severnu Ameriku

Povoljne avio karte za 7 gradova u Severnoj Americi!

Avio kompanija Swiss trenutno u ponudi ima avio karte po povoljnim cenama za letove iz Beograda ka nekoliko gradova u SAD i Kanadi.

Ukoliko požurite, povratne avio karte za letove iz Beograda za Njujork možete da kupite odmah po ceni već od 626 EUR.

Trenutno su snižene i cene za letove iz Beograda u biznis klasi za Njujork, Čikago i Boston koje možete da kupite za već od 2307 EUR, za San Francisko od 2502 EUR, za Majami od 2507 EUR, za Montreal od 2295 EUR, a za Los Anđeles od 2707 EUR.

Letove ka severnoameričkim destinacijama iz Beograda avio kompanija Swiss obavlja sa presedanjem u Cirihu, a ona je istakla da povratne avio karte za letove na ovoj liniji trenutno možete da kupite po ceni već od 101 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, uz standardnu uslugu avio kompanije Swiss.

Osim letova iz Beograda, avio kompanija Swiss takođe obavlja direktne letove iz Niša za Cirih, a za ovu liniju kao i nastavak putovanja ka drugim svetskim metropolama, švajcarska avio kompanija takođe nudi povoljne avio karte.

Savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

16. januar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Swiss

Rezervišite odmah avio karte kompanije Swiss online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar