Swiss – Promotivne cene za ceo svet

Kupite odmah avio karte za Cirih već od 89 EUR, za Delhi od 505 EUR, za Mumbai od 518 EUR, za Havanu od 629 EUR, kao i za još sedam destinacija po promotivnim cenama

Švajcarska avio kompanija Swiss trenutno u ponudi ima avio karte po povoljnim cenama za nekoliko atraktivnih svetskih destinacija.

Avio kompanija Swiss trenutno leti devet puta nedeljno iz Beograda za Cirih a ona je istakla da povratne avio karte za letove na ovoj liniji trenutno možete da kupite po ceni već od 89 EUR.

Promotivnu ponudu takođe čine i letovi iz Beograda preko Ciriha ka nekoliko svetskih destinacije pa avio karte za Delhi možete da kupite po ceni već od 505 EUR, za Mumbai od 518 EUR, za Peking od 524 EUR, za Bangkok od 532 EUR, za Hong Kong od 546 EUR, za Johanesburg od 568 EUR, za Havanu od 570 EUR, za Singapur od 600 EUR, za Sao Paulo od 704 EUR, kao i za Punta Kanu po ceni već od 741 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, uz standardnu uslugu avio kompanije Swiss.

Osim letova iz Beograda, avio kompanija Swiss takođe obavlja direktne letove iz Niša za Cirih, a za ovu liniju kao i nastavak putovanja ka drugim svetskim metropolama, švajcarska avio kompanija takođe nudi povoljne avio karte. 

Predlažemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

13. septembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Swiss

Rezervišite odmah avio karte kompanije Swiss online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar