Ukraine International planira letove iz Kijeva za Beograd i Zagreb

Direktna linija za Kijev bi mogla da bude uspostavljena nakon 6 godina pauze

Predsednik upravnog odbora avio kompanije Ukraine International Airlines nedavno je izjavio kako su u planu letovi između Beograd ili Zagreba za Kijev.

U pitanju je dugoročni plan ukrajinske avio kompanije koji predviđa uspostavljanje letova između Zagreba i Kijeva tokom 2021. godine, dok se letovi za Beograd planiraju tokom 2022. godine.

Avio kompanija želi da uspostavi direktnu liniju i ka drugim destinacijama, a samo ove godine će biti uspostavljeni letovi za Kopenhagen, Kairo, Delhi, Toronto, Sanya i Vinnytsia.

Ukrajinska avio kompanija trenutno leti ka osamdeset destinacija i ima preko 1100 letova nedeljno, a ove godine će nabaviti deset novih letelica koje su namenjene baš širenju mreže letova.

Liniju Beograd Kijev poslednji put je održavala avio kompanija Air Serbia tokom 2016. godine, ali je ona bila sezonskog karaktera i nikada nakon te godine nije obnovljena. Sa druge strane, istraživanja su pokazala da bi linija Zagreb Kijev bila isplatljiva, ali trenutno nijedna avio kompanija ne obavlja letove između ova dva grada.

Da li mislite da bi linija za Kijev mogla da opstane? Da li biste posetili ukrajinsku 

autor: Playtravel

26. mart 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar