Windrose Airlines pokreće novu liniju iz Podgorice

Još jedna nova linija iz Podgorice!

Avio kompanija Windrose Airlines odlučila je da pokrene još jednu, četvrtu, liniju koja povezuje region sa glavnim gradom Ukrajine.

Nova linija Podgorica Kijev biće uspostavljena letom koji je predviđen za 1. decembar 2020., a avio kompanija planira da leti dva puta nedeljno na liniji, i to utorkom i subotom. Na liniji između Kijeva i Podgorice će takođe leteti i avio kompanija Montenegro Airlines.

Windrose Airlines će na liniji Podgorica Kijev koristiti avione Embraer E145 i ATR72-600, koje nudi od 49 do 78 putničkih mesta.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Ukrajinska avio kompanija je nedavno najavila da će pokrenuti letove iz Skoplja i Beograda za Kijev, dok trenutno već leti iz Zagreba ka prestonici Ukrajine.

Osim letova za Kijev, avio kompanija nudi dobre veze ka drugim destinacijama u Ukrajini kao što su Kharkiv, Dnipro i Odesa.

Linija Podgorica Kijev je druga nova linija koja će biti uspostavljena tokom zimskog perioda, jer je i avio koompanija Luxair najavila letove između Podgorice i Luksemburga.

autor: Playtravel

26. oktobar 2020.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar