Wizz Air od subote iz Niša i Ohrida za Beč

Pored letova Niš Beč i Ohrid Beč, Wizz Air do kraja godine uvodi još dve nove linije iz Prištine

Low cost avio kompanija Wizz Air širi mrežu letova iz regiona sa novim linijama iz Niša i Ohrida za Beč.

Wizz Air će obavljati letove iz Niša za Beč dva puta nedeljno, utorkom i subotom, dok će treći nedeljni let, četvrtkom, biti uveden od 14. februara. Polasci iz Niša su planirani za 16:10h (let W62830), a let između dva grada traje oko sat i po vremena. Letovi iz Beča (oznaka W62829) se očekuju od 14:10h

Low cost avio kompanija će takođe pokrenuti i liniju Ohrid Beč koju će obavljati slično kao i letove iz Niša. U početku će na liniji avio kompanija leteti dva puta nedeljno, utorkom i subotom, dok će letovi četvrtkom biti uvedeni od 14. februara. Polasci iz Ohrida se očekuju oko 21:55h (let W62826), a letovi iz Beča (oznaka W62825) se očekuju od 19:40h. Najkraći letovi između Ohrida i Beča bi trebalo da traju oko jedan sat i 40 minuta.

Avio karte možete da kupite odmah po ceni već od 19,99 EUR za letove u jednom smeru, dok povratne avio karte možete da kupite po ceni od 39,99 EUR.

Linije Ohrid Beč i Niš Beč najaveljene su prvi put početkom 2018. godine, a low cost avio kompanija Wizz Air do kraja godine planira da pokrene i dve nove linije iz Prištine. Od 20. novembra mađarska avio kompanija će uspostaviti letove Priština Basel, a od 15. decembra i liniju Priština Dortmund.

Avio karte za sve navedene linije se već nalaze u prodaji, a broj mesta po najnižoj ceni je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

13. novembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar