Wizz Air prvi obnovio letove i iz Niša

Niški aerodrom od danas otvorio svoja vrata

Low cost avio kompanija Wizz Air današnjim letom između Niša i Dortmunda je zvanično otvorila aerodrom„Konstantin Veliki” u Nišu.

Avion mađarske low cost avio kompanije na letu W64272 iz Dortmunda sletela je oko 12:00h na niški aerodrom, a ubrzo potom poletela je za nemački grad oko 12:50h.

Wizz Air planira da letove na liniji Niš Dortmund obavlja petkom i ponedeljkom, dok je najavila da od 3. juna planira da poveže Niš i Beč, a od 5. juna i Malme, Memingen i Basel sa južnim srpskim gradom.

Za sad je ovo jedina avio kompanija koja će obavljati letove iz Niša, jer avio kompanije Air Serbia i Ryanair, koje su pre koronavirus krize redovno letele za niški aerodrom, za sad nisu objavile kada planiraju da obnove svoje linije. Srpska nacionalna avio kompanija samo je nagovestila da planira da pokrene letove tokom narednog meseca.

Low cost avio kompanija Wizz Air je u ponedeljak bila prva koja je poletela sa aerodroma „Nikola Tesla” u Beogradu.

Aerodrom „Konstantin Veliki” u Nišu nije radio duže od dva meseca, jer su letovi obustavljeni kao mera prevencije širenja epidemije koronavirusa Covid-19.

autor: Playtravel

22. maj 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. Problem moj mob 064 2631 821

  Jasmina antic
   odgovori
  23/05/2020

  Ja sam kupila kartu avionsku preko kompanije wizz air iz Nisa do Memingena za 06.05.Posto iz opeavdanih razloga let nije bio izvodljiv zasto ne moze ista karta da se iskoristi za let kada se uspostavi saobracaj ???

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar