Wizz Air otvorio aerodrom u Beogradu

Danas su obnovljeni prvi letovi sa beogradskog aerodroma

Low cost avio kompanija Wizz Air današnjim letom iz Londona (Luton) zvanično je „otvorila” aerodrom „Nikola Tesla” za putnički saobraćaj.

Avion iz Londona je sleteo u Beograd oko 11:40h, dok se putem Londona uputio oko 13h. Wizz Air je naveo da je na liniji London Beograd prodato oko 160 avio karata, dok za odlaske za London bilo oko 60 prodatih putničkih mesta, ali pojedini mediji navode da je broj putnika bio manji zbog rigoroznih procedura. Putnici koji su se odlučili da putuju danas su za domaće medije naveli kako su presrećni što mogu ponovo da putuju, ali i da se osećaju bezbedno.

Predstavnici beogradskog aerodroma naveli su da nije bilo problema i da su svi poštovali propisane procedure, dok je još jednom naglašeno da putnici dođu bar dva sata pre leta, a poželjno je i tri kako bi bilo dovoljno vremena.

Ovo je jedini putnički let koji je predviđen za danas, ali i jedini let low cost avio kompanije Wizz Air do početka juna.

Od četvrtka se očekuju prvi letovi avio kompanije Air Serbia, a kada bi ostale linije mogle da budu uvedeno pogledajte na ovoj stranici.

Aerodrom „Nikola Tesla” zatvorio je svoja vrata 19. marta. kada su obustavljeni i svi komercijalni letovi, kako bi bilo sprečeno dalje širenje koronavirusa Covid-19.

autor: Playtravel

18. maja 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. Edi
     odgovori
    18/05/2020

    Dobar dan imam 3 karte trebao sam da idem 21 ali sada je odlozeni let pa bih vas zamolio kada se pokreće opet let i zvao sam akenciju koju sam platio karte hocu da znam sta se desava hvala unapred

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar