U Minhenu se Nova Godina slavi bolje, nego kod kuće!

Ideja da Novu godinu dočekate u zimskoj zemlji čuda uz tople osmehe ostvariće se ako je dočekate u Minhenu po ceni od samo 183 EUR!

Uoči Silvesterabend, Novogodišnje noći, ceo Minhen se pretvara u diskoteku. Svuda se slavi doček Nove godine, gala večere se organizuju u bukvalno svim restoranima u gradu a žurka se nastavlja duboku u noć.

Minhen nova godina

Malo je reći da će Vas zanosam vatromet ostaviti bez daha. Prskalica u ruci, čuvene Weisswurst i perece, čaša pšeničnog piva ili śolja kuvanog vina i obasjano celo nebo nebo nad Minhenom, teško da može biti romantičnije od toga.

Tradicija je da se na sebi ima novi komad crvenog donjeg veša, i poštuje se, pa planirajte na vreme :), kako biste obezbedili sebi gudinu puno ljubavi.

Minhen nova godina

Praznični paket za 4 dana u Minhenu po ceni već od 183 EUR obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 3 noćenja u hotelu sa 4*.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na wizz@playtravel.rs

Polazak: 30. Decembar Niš – Minhen ( Memingen)

Povratak 02. Januar Minhen ( Memingen) – Niš

Hotel NH München Unterhaching 4*  ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link.

Potreban Vam je transfer u Minhenu

Rezervišite Vašeg BLACKLANE profesionalnog vozača 

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar