Nova linija

Čarter letovi iz Niša za Švajcarsku

 

Kompanija Darwin Airlines, pripremila je seriju čarter letova između Niša i Ciriha i Niša i Ženeve u periodu od 8. decembra do 20. januara, saopšteno je na niškom aerodromu “Konstantin Veliki”.

 

Aerodrom Nis

 

Između Niša i švajcarskih gradova putovaće se u tom periodu pet puta nedeljno avionima marke “SAAB 2000” sa 50 mesta koji lete na visini od 9.500 metara brzinom od 750 kilomatara na čas i napomenuo da su to letelice poslednje generacije turboprop aviona.

 

Cena karte iz Švajcarske prema Nišu iznosi 285 švajcarskih franaka, a iz Niša prema Švajcarskoj je 255 švajcarskih franaka, dok će povratna karta za odrasle iznositi 395 švajcarskih franaka, kazao je Davidović, dodajući da u regionu oko ciriškog i ženevskog aerodroma živi između 200.000 i 250.000 građana poreklom iz Srbije.

 

Direktor niškog aerodroma Dragan Bugarinović najavio je plan da se posle 20. januara uvede redovna linija na ovim relacijama i da se do Švajcarske leti tri puta nedeljno.

 

Komercijalni direktor kompanije Darwin Airlines Kristijan Šnajder rekao je da će pažljivo pratiti tržiše i nastojaće da izađu u susret njegovim zahtevimai posle 20. januara.

 

U vansezoni moraće da bude uveden veći avion sa većim brojem sedišta jer se samo tako mogu postići konkurentne cene karata.

 

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar