Pad cena hotela

Pad cena prenoćišta u evropskim hotelima

Posle prošlomesečnog rasta cena prenoćišta, boravak u evropskim hotelima konačno mogu da dobiju i oni sa nešto plićim džepom.

Paris

U poređenju sa septembrom, većina hotela u gradovima Evrope smanjila je svoje cene, sa izuzetkom Madrida gde su cene porasle za 18%, pa se u tom gradu prenoćište može dobiti u proseku za 120 EUR.

 

Noć u hotelima širom Starog kontinenta možete provesti po šest odsto manjim cenama u odnosu na prošlu godinu, a to znači u proseku za 7 EUR jeftinije.

 

Najveće smanjenje cena objavili su hoteli u Ženevi (pad od 18% na prosek od 250 EUR po noćenju) i Lisabon (pad od 10% i prosečna cena od 105 EUR po noćenju).

 

Ukoliko ovog oktobra planirate putovanje, možete se odlučiti za Berlin koji je cene prenoćišta smanjio za 23% , pa sada možete odsesti u hotelu po prosečnoj ceni od 102 EUR. Slično stanje je i u KopenhagenuBeču.

 

Mnogo povoljniji su i hoteli u Grčkoj (84 EUR), Portugalu (92EUR) i Kipru (117 EUR).

 

Predstavljene cene objavio je sajt booking.com koji je do takvih rezultata došao na osnovu milionskih upita za rezervacije prenoćišta širom Evrope.

 

Cene su pale i u hotelima koji nisu obuhvaćeni ovim sajtom, pa se prenoćište može naći i u mnogo jeftinijim varijantama u odnosu na prosečne cene.

 

Izvor:b92.net

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar