Qatar Airways – promotivna akcija

Qatar Airways produžava promotivnu akciju za jedan dan

Zbog velike zainteresovanosti Qatar Airways produžava promotivnu akciju za još jedan dan. Svi zainteresovani za kupovinu avio karata imaju mogućnost da svoje karte za preko 100 destinacija kupe i sutra.

Qatar Airways – niže cene

Avio kompanija Qatar Airways će u okviru promotivne akcija na globalnom nivou, od 7. do 9. novembra ponuditi karte po dosta nižim cenama za letove od Beograda do svetskih destinacija.

Qatar airways

Qatar Airways će od 20. novembra povezivati Beograd i Dohu tri puta nedeljno i na taj način će putnicima iz Srbije skratiti put do brojnih svetskih poslovnih i turističkih destinacija, saopštila je ta kompanija.

U okviru trodnevne akcije GSP (Global Sales Promotion) putnici će biti u mogućnosti da rezervišu karte po neverovatnim cenama za neke od najatraktivnijih destinacija u Aziji, Južnoj Americi i zemljama Pacifika.

Povratne karte se mogu kupiti po cenama od 351 EUR za Dubai, 475 EUR za Šangaj, 585 EUR za Guangdžou, 608 EUR za Tokio, 789 EUR za Bali i 1.088 EUR za Melburn. Takse su uključene u cenu.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Rezervacije letova po promotivnim cenama preko Dohe, sa odličnim vezama ka krajnjim destinacijama, možete izvršiti od 7. do 9. novembra.

Ta kompanija ulaže 50 milijardi dolara za nabavku više od 250 letelica, obuhvatajući Boeing 787s, 777s, Airbas A350s, A380s kao i seriju letelica A320.

Prema rezultatima istraživanja koje je sproveo “Skytrax”, avio kompanija Qatar Airways je drugu godinu uzastopno dobitnik prestižne nagrade za najbolju avio kompaniju.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar