Norwegian – Interkontinentalni letovi

Norwegian pokreće sopstveni dugolinijski saobraćaj

Low Cost avio kompanija Norwegian pokreće sopstvene interkontinentalne letove. Prvi letovi su predviđeni od Osla i Stokholma prema Bangkoku i Njujorku. Karte za ove letove su već u prodaji.

Norwegian

Prvi dugolinijski let je zakazan za 30. maj 2013. godine od Osla do Njujorka. Norwegian će se na ovoj liniji saobraćati tri puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i nedeljom. Prema najavama avion iz Osla bi trebalo da poleće u 17:30, a dolazak u Njujork je najavljen za 19:30 po lokalnom vremenu, na aredrom JFK. Povratak iz Njujorka je u 21:00, a dolazak u Oslo narednog dana u 10:20.

 

Već za 1. jun 2013. godine najavljen je i prvi let prema Bangkoku. Norwegian će se za Bangkok  saobraćati tri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom i subotom.

 

Letovi iz Stokholna ka Njujorku biće obavljani tri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom i petkom. Letovi prema Bangkoku takođe tri puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i nedeljom.

 

Direktor avio kompanije Norwegian saopštio je medijima da je ovo krupan događaj za ovu avio kompaniju. On je opisao i izgled usluga na ovim letovima. Letovi će biti obavljani avionom Dreamliner (Boeing 787) sa širim sedištima i sa više prostora između redova. U toku leta putnicima će biti na raspolaganju kompletan obrok koji se sastoji od predjela, glavnog jela i dezerta.

 

Cena povratne karte između: Osla i Njujorka od 268 EUR, Stokholma i Njujorka od 285 EUR, Osla i Bangkoka od 438 EUR, Stokholma i Bangkoka od 429 EUR.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Norwegian Air Shuttle

Rezervišite odmah avio karte kompanije Norwegian Air Shuttle online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar