Croatia Airlines u Beogradu

Croatia Airlines se vraća u Beograd

Hrvatski avio prevoznik je potvrdio da će se nastaviti saradnja sa beogradskim aerodromom Nikola Tesla i sledeće letnje sezone. Hrvatski avio prevoznik, u svojoj drugoj godini poslovanja u Beogradu, zakazao je saradnju od 01.05.2013. Mesec dana ranije nego u 2012.

 

Croatia Airlines

Letovi su predvidjeni da budu dva puta nedeljno, sa 76 sedišta Bombardier Dush 8. Međutim, uprkos obećanjima sa početka ove godine ovo će povećati frekvencije srpskoj prestonici u 2013. godini.

 

Hrvatski avio prevoznik je odradio dobar posao za ovu godinu. Na relaciji Split – Beograd postignuta je popunjenost od 96% na letovima u jednom pravcu, dok su povratni letovi bili popunjeni 94.7%. Ovo je uprkos konkurenciji Jat Airways-a. Koji je takođe obavljao letove između ova dva grada, dva puta nedeljno.

 

U ranijem periodu ove godine. Komercijalni direktor hrvatske avio kompanije, Tonko Rilović, rekao je da hrvatski avio prevoznik razmatra pokretanje letova iz Zagreba ka srpskoj prestonici. Rilović je priznao da će ovaj posao za sada biti neprofitabilan. On je dodao da je saradnja sa avio kompanijom Jat Airways neophodna, kako bi se održai letvi izmedju ova dva grada.

 

U medjuvremenu, hrvatski avio prevoznik je po nalogu vlade najavio planove za pokretanje domaćih letova Split – Dubrovnik – Rijeka u 2013. godini. Let Split – Dubrovnik – Rijeka će biti održavan do 2016. godine.

 

Poslednji put Rijeka je imala domaće letove pre petnaest godina. Ova usluga će pomoci aerodromu koji je doziveo finansijske i menadžerske teškoće proteklih godina.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Croatia Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Croatia Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar