Croatia Airlines privremeno obustavlja letove iz Splita, Dubrovnika i Rijeke

Suspendovane linije za Nemačku i Italiju

Avio kompanija Croatia Airlines je do daljnjeg suspendovala planirane letove iz Rijeke, Dubrovnika i Splita ka međunarodnim destinacijama.

Usled epidemije koronavirusa COVID-19, hrvatska avio kompanija je odlučala do privremeno otkaže letove na linijama Split Frankfurt, Split Minhen, Split Rim, Dubrovnik Frankfurt i Rijeka Minhen.

Svi putnici koji su već kupili avio karte za letove ka ovim destinacijama, na svom putovanju će biti preusmereni ka Zagrebu. Takođe, putnici mogu besplatno da promene datume putovanja ili da zatraže povraćaj novca.

Avio kompanija Croatia Airlines je takođe već obustavila letove ka Beču i Rimu.

U zvaničnom saopštenju hrvatske avio kompanija navodi se da je potražnja za avio kartama opala, pa se u avio kompaniji trenutno razmatra čak i da nove linije Zagreb Podgorica i Zagreb Sofija budu uspostaljene nekog kasnije datuma, umesto predviđenih letova početkom maja ove godine.

Avio kompanija Croatia Airlines navela je da su moguće dodatne promene u narednom periodu, te je moguće da će neke druge linije biti privremeno pauzirane, ali i da će možda neke suspendovane liniji biti obnovljene.

Pročitajte i:

Šta treba znati o koronavirus COVID-19 i putovanjima?

autor: Playtravel

Online rezervacije letova avio kompanije Croatia Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Croatia Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar